Airbnb kamers en woningen in de buurt Stadhoudersplantsoen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Stadhoudersplantsoen.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Amazing room + bedroom

  Deze Airbnb kamer in Stadhoudersplantsoen in Duinoord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 21 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  's-Gravenhage > Duinoord > Stadhoudersplantsoen > 2517HX
  N39-2A nice and cosy apartment

  Dit Airbnb appartement in Stadhoudersplantsoen in Duinoord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 september 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 73,00 euro.

  's-Gravenhage > Duinoord > Stadhoudersplantsoen > 2517EE
  Fijn appartement bij strand, centrum, World Forum

  Dit Airbnb appartement in Stadhoudersplantsoen in Duinoord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jos die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  's-Gravenhage > Duinoord > Stadhoudersplantsoen > 2517HZ
  Cosy semi apartment, peaceful expat neighbourhood

  Deze Airbnb kamer in Stadhoudersplantsoen in Duinoord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door AnnaBin die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 45,00 euro.

  's-Gravenhage > Duinoord > Stadhoudersplantsoen > 2517EE
  Cozy Room in between Beach and City Centre

  Deze Airbnb kamer in Stadhoudersplantsoen in Duinoord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Saurav die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  's-Gravenhage > Duinoord > Stadhoudersplantsoen > 2517TE
  Perfect big cosy house in between center and beach

  Dit herenhuis in Stadhoudersplantsoen in Duinoord is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marleen die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 154,00 euro.

  's-Gravenhage > Duinoord > Stadhoudersplantsoen > 2517SX
  Strand,Stad,1 Fiets,Balkon,Musea

  Dit Airbnb appartement in Stadhoudersplantsoen in Duinoord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Andre die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  's-Gravenhage > Duinoord > Stadhoudersplantsoen > 2517TH

  Zondag 8 oktober 2017

  Rooftop appartment in nice area.

  Dit Airbnb appartement in Stadhoudersplantsoen in Duinoord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cesar die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 83,00 euro.

  's-Gravenhage > Duinoord > Stadhoudersplantsoen > 2517TE
  Sfeervolle kamer met keuken!

  Deze Airbnb kamer in Stadhoudersplantsoen in Duinoord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  's-Gravenhage > Duinoord > Stadhoudersplantsoen > 2517TK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stadhoudersplantsoen

  Instellen

  Buurten in Duinoord

  Meer nieuws in Stadhoudersplantsoen

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement