Airbnb kamers en woningen in de buurt Geuzenkwartier

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Geuzenkwartier.

Filter

Vrijdag 13 oktober 2017

Groundfloor apartment with sunny garden near beach

Dit Airbnb appartement in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingrid die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 73,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581VV
Ground floor apartment with garden near beach

Dit Airbnb appartement in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Manon die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581XD
Beautiful spacious appt near beach and World Forum

Dit Airbnb appartement in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gregor die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 114,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2582EV
Top apt. The Library near the beach

Dit herenhuis in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Emile die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 92,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581AK
Private room nearby the beach

Deze Airbnb kamer in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lieke die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 45,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581XL
Nice and spacious. A place you can call home!

Dit Airbnb appartement in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frank die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 86,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581BA
Een gezellig familiehuis in DenHaag

Deze Airbnb woning in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kees die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 71,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581VG

Zondag 8 oktober 2017

Centrally Located, Walk to Beach!

Deze Airbnb kamer in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Adam die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581VX
Charming boutique flat near the sea in The Hague

Dit Airbnb appartement in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Luiz die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 101,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581VS
Zonnig huis aan zee

Deze Airbnb woning in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Lian & Jeroen die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581XR
Casa Scheveningen

Deze Airbnb woning in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ruby die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 91,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581XJ
Furnished apt near beach and shops

Deze Airbnb woning in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jonas die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 83,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581XA
Kamer dicht bij het strand

Deze Airbnb kamer in Geuzenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nico die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Geuzenkwartier > 2581VN

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Geuzenkwartier

Instellen

Buurten in Geuzen- en Statenkwartier

Meer nieuws in Geuzenkwartier

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement