Airbnb kamers en woningen in de buurt Laakhaven-Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Laakhaven-Oost.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Ground floor appartment with backyard

  Deze Airbnb kamer in Laakhaven-Oost in Laakkwartier en Spoorwijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Sonja die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  's-Gravenhage > Laakkwartier en Spoorwijk > Laakhaven-Oost > 2521SK
  Short-Stay Studio close to the city center

  Dit Airbnb appartement in Laakhaven-Oost in Laakkwartier en Spoorwijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jowi die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 18,00 euro.

  's-Gravenhage > Laakkwartier en Spoorwijk > Laakhaven-Oost > 2521PW
  Appartment near Den Haag HS

  Dit Airbnb appartement in Laakhaven-Oost in Laakkwartier en Spoorwijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  's-Gravenhage > Laakkwartier en Spoorwijk > Laakhaven-Oost > 2521DS
  Lakeview tower apartment loft with amazing sunset!

  Dit Airbnb appartement in Laakhaven-Oost in Laakkwartier en Spoorwijk is geschikt voor maximaal 16 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Jen die sinds 1 januari 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 206,00 euro.

  's-Gravenhage > Laakkwartier en Spoorwijk > Laakhaven-Oost > 2516EE
  URGENT! shared room (girls) 1st April-30th April

  Deze gedeelde kamer in een apartement in Laakhaven-Oost in Laakkwartier en Spoorwijk is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 15 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Naira die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 12,00 euro.

  's-Gravenhage > Laakkwartier en Spoorwijk > Laakhaven-Oost > 2521DS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Laakhaven-Oost

  Instellen

  Buurten in Laakkwartier en Spoorwijk

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement