Airbnb kamers en woningen in de buurt Leyenburg

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Leyenburg.

  Maandag 9 oktober 2017

  Home away from home in The Hague

  Deze Airbnb kamer in Leyenburg in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Albert die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

  's-Gravenhage > Leyenburg > Leyenburg > 2574BG
  authentic Dutch room

  Deze Airbnb kamer in Leyenburg in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Valeria die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 20,00 euro.

  's-Gravenhage > Leyenburg > Leyenburg > 2546AD

  Zondag 8 oktober 2017

  Appartement in Den Haag, dichtbij centrum & strand

  Dit Airbnb appartement in Leyenburg in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Robbert die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  's-Gravenhage > Leyenburg > Leyenburg > 2574AL
  Cosy townhouse nearby the beach and city center.

  Deze Airbnb woning in Leyenburg in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Tamara die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 83,00 euro.

  's-Gravenhage > Leyenburg > Leyenburg > 2546AS
  Private Room in Den Haag

  Deze Airbnb kamer in Leyenburg in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kristen die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 24,00 euro.

  's-Gravenhage > Leyenburg > Leyenburg > 2546SP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leyenburg

  Instellen

  Buurten in Leyenburg

  Meer nieuws in Leyenburg

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement