Airbnb kamers en woningen in de buurt Burgen en Horsten

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Burgen en Horsten.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Sunny Home to bike to city center

  Dit Airbnb appartement in Burgen en Horsten in Mariahoeve en Marlot is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mariella die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  's-Gravenhage > Mariahoeve en Marlot > Burgen en Horsten > 2592GD
  Quiet green area apartment with free parking!

  Dit Airbnb appartement in Burgen en Horsten in Mariahoeve en Marlot is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Natalia die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 44,00 euro.

  's-Gravenhage > Mariahoeve en Marlot > Burgen en Horsten > 2592CK

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Trendy Appartement in rustige wijk

  Deze Airbnb kamer in Burgen en Horsten in Mariahoeve en Marlot is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Danielle die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  's-Gravenhage > Mariahoeve en Marlot > Burgen en Horsten > 2592TE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Burgen en Horsten

  Instellen

  Buurten in Mariahoeve en Marlot

  Meer nieuws in Burgen en Horsten

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement