Airbnb kamers en woningen in de wijk Schildersbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Schildersbuurt.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Appartement in the city centre of the Hague

  Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Crispijnvan die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512HT
  Room in City apartment

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sorcha die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512TC
  Karakteristieke moderne stadswoning uit 1880

  Dit herenhuis in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 73,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512JJ

  Donderdag 12 oktober 2017

  Ruim en zonnig loft appartement in centrum

  Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt-Noord in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Angele die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-Noord > 2515HV
  Quiet Room close to Den Haag HS

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-Oost in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Rogier die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-Oost > 2515KX
  Designer flat in Central The Hague!

  Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt-Noord in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marina die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 135,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-Noord > 2515JT
  Cosy room with pleasant view

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-Oost in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inez die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-Oost > 2526XM
  Lovely apartment near The Hague city centre

  Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt-Oost in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maja die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-Oost > 2526WV
  Room available on walking distance

  Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Suzanne die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 31,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512JP
  Beautiful light room in the center!

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Andrea die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512HP
  Grachtenpand in centrum Den Haag

  Deze Airbnb woning in Schildersbuurt-Noord in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Diana & Harry die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-Noord > 2512XN
  Fijne woning centrum Den Haag

  Deze Airbnb woning in Schildersbuurt-Noord in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aafke die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 92,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-Noord > 2526NL
  Spacious room, nearby centre & beach

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512RD
  Cosy room for one 5 mins from the Hague Centre

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Alex die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2525EK
  Center The Haque with free parking

  Dit herenhuis in Schildersbuurt-Noord in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lisa die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 77,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-Noord > 2512XG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schildersbuurt

  Instellen

  Buurten in Schildersbuurt

  Meer nieuws in Schildersbuurt

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement