Airbnb kamers en woningen in de buurt Schildersbuurt-West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Schildersbuurt-West.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Appartement in the city centre of the Hague

  Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Crispijnvan die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512HT
  Room in City apartment

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sorcha die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512TC
  Karakteristieke moderne stadswoning uit 1880

  Dit herenhuis in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 73,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512JJ

  Donderdag 12 oktober 2017

  Room available on walking distance

  Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Suzanne die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 31,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512JP
  Beautiful light room in the center!

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Andrea die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512HP
  Spacious room, nearby centre & beach

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512RD
  Cosy room for one 5 mins from the Hague Centre

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Alex die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2525EK

  Zondag 8 oktober 2017

  Spacious apartment in the heart of The Hague City

  Deze Airbnb woning in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Latif die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2525AE
  Spacious App. nearby centre & beach

  Deze Airbnb woning in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512PE
  Cosy quiet getaway

  Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2525SG
  Spacious room with private living room

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Siyao die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 33,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2525ER
  Cosy house in the center

  Dit herenhuis in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jessika die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 101,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512JG
  Second Cute Room Den Haag Centrum

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 augustus 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512JR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schildersbuurt-West

  Instellen

  Buurten in Schildersbuurt

  Meer nieuws in Schildersbuurt-West

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement