Airbnb kamers en woningen in de wijk Westbroekpark en Duttendel

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Westbroekpark en Duttendel.

    Vrijdag 13 oktober 2017

    A real holiday home 10 min from city centre/beach

    Deze Airbnb woning in Duttendel in Westbroekpark en Duttendel is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Michiel die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 114,00 euro.

    's-Gravenhage » Westbroekpark en Duttendel » Duttendel » 2597BV
    Joyful Villa: Beach & City (2 pers)

    Deze Airbnb kamer in Duttendel in Westbroekpark en Duttendel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door VĂ©ronique die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 45,00 euro.

    's-Gravenhage » Westbroekpark en Duttendel » Duttendel » 2597KB

    Donderdag 12 oktober 2017

    Vrijstaand charmant huis in unieke groene omgeving

    Deze Airbnb woning in Duttendel in Westbroekpark en Duttendel is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Patricia die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 180,00 euro.

    's-Gravenhage » Westbroekpark en Duttendel » Duttendel » 2597KA
    Beautiful Room in Historic Villa

    Deze Airbnb kamer in Westbroekpark in Westbroekpark en Duttendel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door D Henriette die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

    's-Gravenhage » Westbroekpark en Duttendel » Westbroekpark » 2587BK
    Close Beach, Musical, Worldforum

    Deze Airbnb kamer in Westbroekpark in Westbroekpark en Duttendel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sonia die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

    's-Gravenhage » Westbroekpark en Duttendel » Westbroekpark » 2597JM

    Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

    Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westbroekpark en Duttendel

    Instellen

    Buurten in Westbroekpark en Duttendel

    Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
    Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

    © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?