Airbnb kamers en woningen in de buurt De Vliert

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt De Vliert.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Sfeervol appartement rand centrum Den Bosch

  Dit Airbnb appartement in De Vliert in Muntel en Vliert is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marleen die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Muntel / Vliert > De Vliert > 5212BS
  comfortable house close to centre

  Deze Airbnb woning in De Vliert in Muntel en Vliert is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Santje die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Muntel / Vliert > De Vliert > 5212AH
  Ruim huis 10 minuten van de stad

  Deze Airbnb woning in De Vliert in Muntel en Vliert is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Huub die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 46,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Muntel / Vliert > De Vliert > 5212GK
  Leuk huisje bij het park en loopafstand centrum

  Deze Airbnb woning in De Vliert in Muntel en Vliert is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Olga die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Muntel / Vliert > De Vliert > 5212AW
  Sfeervol huis op Toplocatie in 's-Hertogenbosch

  Dit herenhuis in De Vliert in Muntel en Vliert is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rik die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 98,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Muntel / Vliert > De Vliert > 5212AA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Vliert

  Instellen

  Meer nieuws in De Vliert

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement