Airbnb kamers en woningen in de wijk Noord

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Noord.

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Maisonnette randje centrum

  Dit Airbnb appartement in De Vliert in Muntel en Vliert is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Silvia die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 46,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Buitenpepers > 5232AB
  Ruim appartement vlakbij centrum

  Dit Airbnb appartement in De Buitenpepers in Noord is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tom die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Buitenpepers > 5231XW
  B&B Jeroen Bosch, ruim, luxe, tuin, fiets/autohuur

  Deze Airbnb kamer in De Herven in Noord is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niqqi die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Herven > 5232JD
  Farmhouse in city, close to nature

  Deze Airbnb woning in De Herven in Noord is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 9 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Joss die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Herven > 5232JJ

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Romantic 4x4 Wilderness Camper

  Deze camper in Orthen in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 november 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze camper is 103,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Noord > Orthen > 5231PK
  Moderne open studio dicht bij het centrum

  Deze gastsuite in Orthen-West in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Caari die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze gastsuite is 103,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Noord > Orthen-West > 5231VK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Noord

  Instellen

  Meer nieuws in Noord

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement