Airbnb kamers en woningen in de wijk Nuland

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Nuland.

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Lekker ontspannen in B&B 'Het goeie gevoel' .

  Deze Airbnb woning in Nuland in de gemeente 's-Hertogenbosch is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wim die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 57,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Nuland > Kom Nuland > 5391EP
  't Heide Huisje

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen ten westen van Nuland in Nuland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Miranda die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Nuland > Heeseind > 5392PD
  Nulandse heide

  Deze Airbnb bungalow in Verspreide huizen ten westen van Nuland in Nuland is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Peke die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 57,00 euro.

  's-Hertogenbosch > Nuland > Heeseind > 5392NA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nuland

  Instellen

  Meer nieuws in Nuland

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement