Airbnb kamers en woningen in de wijk Drachten

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Drachten.

  Maandag 9 oktober 2017

  Mini camping

  Deze Airbnb kamer in Vrijburg in Drachten is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maud die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 20,00 euro.

  Smallingerland > Drachten > Vrijburg > 9207AH
  Een stoere hut voor jezelf

  Deze Airbnb hut in Buitengebied Drachten in Drachten is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sabine die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 62,00 euro.

  Smallingerland > Drachten > Buitengebied Drachten > 9203TH
  Lekker ontspannen

  Deze Airbnb kamer in De Singels in Drachten is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jelte En die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Smallingerland > Drachten > De Singels > 9203VB
  Cosy Sailboat

  Deze Airbnb kamer in Buitengebied Drachten in Drachten is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wander die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 20,00 euro.

  Smallingerland > Drachten > Buitengebied Drachten > 9204WX
  Minhhanh homestay

  Deze Airbnb kamer in De Trisken in Drachten is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hanh die sinds 1 oktober 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Smallingerland > Drachten > De Trisken > 9205AN
  Ruime B en B/ appartement met Sauna!

  Dit Airbnb appartement in Himsterhout in Drachten is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Janette die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 74,00 euro.

  Smallingerland > Drachten > Himsterhout > 9204KV
  Woonboot in Drachten met motorkruiser en kano

  Deze boot in Buitengebied Drachten in Drachten is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerben die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 71,00 euro.

  Smallingerland > Drachten > Buitengebied Drachten > 9204WR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Drachten

  Instellen

  Meer nieuws in Drachten

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement