Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Witmarsum

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Witmarsum.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Bed en Breakfast de Stuit, kleine 2 persoonskamer

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Witmarsum in Bouwhoek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rommy die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân » Bouwhoek » Witmarsum » 8748CB
  Bed en Breakfast de Stuit,de grote 2 persoonskamer

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Witmarsum in Bouwhoek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rommy die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân » Bouwhoek » Witmarsum » 8748GE
  Bed en Breakfast de Stuit, 1 persoonskamer

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Witmarsum in Bouwhoek is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rommy die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân » Bouwhoek » Witmarsum » 8748BL
  Appartement aan Elfstedenroute, bij Waddenkust

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen Witmarsum in Bouwhoek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefan die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân » Bouwhoek » Witmarsum » 8748BE
  Hip huisje strand bos vissen varen cultuur wifi

  Deze chalet in Verspreide huizen Witmarsum in Bouwhoek is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne-Gre die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 27,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân » Bouwhoek » Witmarsum » 8748DW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Witmarsum

  Instellen

  Buurten in Bouwhoek

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?