Airbnb kamers en woningen in de buurt Sperkhem en industrieterrein Houkesloot

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Sperkhem en industrieterrein Houkesloot.

  Maandag 9 oktober 2017

  Studio - Appartement

  Dit Airbnb appartement in Sperkhem en industrieterrein Houkesloot in Sneek is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Monique die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 110,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân > Sneek > Sperkhem en industrieterrein Houkesloot > 8606JK
  Appartement & Studio aan open water

  Dit Airbnb appartement in Sperkhem en industrieterrein Houkesloot in Sneek is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bert die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân > Sneek > Sperkhem en industrieterrein Houkesloot > 8606KB

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Luxe motorboot te huur per week

  Deze boot in Sperkhem en industrieterrein Houkesloot in Sneek is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Okke die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 247,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân > Sneek > Sperkhem en industrieterrein Houkesloot > 8606JS
  B&B 39m2 aan water nabij centrum Sneek 2 pers.

  Deze Airbnb kamer in Sperkhem en industrieterrein Houkesloot in Sneek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yvonne die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân > Sneek > Sperkhem en industrieterrein Houkesloot > 8606XD
  Oude woning nabij water en centrum (52 m2)

  Deze Airbnb woning in Sperkhem en industrieterrein Houkesloot in Sneek is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mark die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 34,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân > Sneek > Sperkhem en industrieterrein Houkesloot > 8606AS
  Knus jaren 30 huisje vlakbij centrum Sneek

  Deze Airbnb woning in Sperkhem en industrieterrein Houkesloot in Sneek is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maayke die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 51,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân > Sneek > Sperkhem en industrieterrein Houkesloot > 8606XM
  Prachtige ruime kamer met badkamer

  Deze Airbnb kamer in Sperkhem en industrieterrein Houkesloot in Sneek is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Erik die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 38,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân > Sneek > Sperkhem en industrieterrein Houkesloot > 8606BZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sperkhem en industrieterrein Houkesloot

  Instellen

  Buurten in Sneek

  Meer nieuws in Sperkhem en industrieterrein Houkesloot

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement