Airbnb kamers en woningen in de gemeente Steenwijkerland

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Steenwijkerland.

Filter

Donderdag 12 oktober 2017

????

Deze gedeelde kamer in een hut in Overig Giethoorn-Noord in Giethoorn-Noord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sus die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

Dinsdag 10 oktober 2017

Wellnessboerderij regio Giethoorn voor max. 2pers.

Deze Airbnb kamer in Zuidveen in Stad-Steenwijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Corina die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 205,00 euro.

Villa De Blauwe Aap bij Giethoorn

Deze Airbnb villa in Buitengebied Steenwijk Zuid in Stad-Steenwijk is geschikt voor maximaal 16 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 10 slaapkamers met 16 bedden en heeft 4 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Vanja die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 57,00 euro.

STIJLVOL VERBLIJVEN OP TOPLOCATIE

Dit kasteel in Buitengebied Steenwijk Noord in Stad-Steenwijk is geschikt voor maximaal 12 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 6 slaapkamers met 12 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marloes die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit kasteel is 1030,00 euro.

Mooie ruime villa Steenwijk, nabij Giethoorn

Deze Airbnb woning in Oostwijken, De Beitel in Stad-Steenwijk is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Imke die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 134,00 euro.

Steenwijk, nabij Giethoorn!

Deze Airbnb kamer in Centrum Steenwijk in Stad-Steenwijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marleen die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

Logeren in Steenwijk, op de fiets naar Giethoorn!

Deze Airbnb woning in Oostwijken, De Beitel in Stad-Steenwijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Raggers die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 93,00 euro.

1-4p room + Living room in center of Steenwijk

Deze Airbnb kamer in Centrum Steenwijk in Stad-Steenwijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ivana die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

Logement Oosterhoek

Deze Airbnb woning in Buitengebied Steenwijk Noord in Stad-Steenwijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lydia die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 72,00 euro.

City centre, near Giethoorn

Deze Airbnb kamer in Oostwijken, De Beitel in Stad-Steenwijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door John Jansen die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 28,00 euro.

Vakantiehuis, B&B

Dit Airbnb vakantiehuis in Overig Giethoorn-Noord in Giethoorn-Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henry die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 77,00 euro.

Hoeve Duvenvoorde, aan de rand van Giethoorn

Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Giethoorn-Noord in Giethoorn-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eelkje die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

B&B HoeveBlitterswijk Scheerwolde (Giethoorn 9 km)

Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Scheerwolde en Wetering in Scheerwolde is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hoeve Blitterswijk die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 83,00 euro.

Holiday house nearby Giethoorn

Deze Airbnb hut in Wetering in Scheerwolde is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Herman die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 103,00 euro.

Kamer 3 B&B de Opkikker

Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen polder Halfweg in Giethoorn-Noord is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carmen die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent