Airbnb kamers en woningen in de wijk Dwarsgracht

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Dwarsgracht.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Appartement in boerderij aan water (achter)

  Deze Airbnb woning in Dwarsgracht in de gemeente Steenwijkerland is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heleen die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 47,00 euro.

  Steenwijkerland > Dwarsgracht > Dwarsgracht > 8355CW
  Logement Dwarszicht

  Dit Airbnb appartement in Dwarsgracht in de gemeente Steenwijkerland is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wietsche die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Steenwijkerland > Dwarsgracht > Dwarsgracht > 8355CT
  Idyllic luxury house in Giethoorn

  Deze Airbnb woning in Giethoorn-Zuid in de gemeente Steenwijkerland is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Willem die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Steenwijkerland > Dwarsgracht > Dwarsgracht > 8355CV
  Appartement aan water (voor)

  Deze Airbnb woning in Dwarsgracht in de gemeente Steenwijkerland is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heleen die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 47,00 euro.

  Steenwijkerland > Dwarsgracht > Dwarsgracht > 8355CW
  Dwarsgracht 39

  Deze Airbnb woning in Giethoorn-Zuid in de gemeente Steenwijkerland is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aeltke die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Steenwijkerland > Dwarsgracht > Dwarsgracht > 8355CV
  Huisje in Dwarsgracht

  Deze Airbnb woning in Giethoorn-Zuid in de gemeente Steenwijkerland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Steenwijkerland > Dwarsgracht > Dwarsgracht > 8355CV
  De Appelhof

  Dit Airbnb appartement in Dwarsgracht in de gemeente Steenwijkerland is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerrit die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Steenwijkerland > Dwarsgracht > Dwarsgracht > 8355CR
  Woonark op schilderachtige locatie op het water

  Deze boot in Dwarsgracht in de gemeente Steenwijkerland is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Bert die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 119,00 euro.

  Steenwijkerland > Dwarsgracht > Dwarsgracht > 8355CP
  Sfeervol Boerderijtje aan de Dwarsgracht 4-pers

  Deze Airbnb woning in Dwarsgracht in de gemeente Steenwijkerland is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door A. die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 72,00 euro.

  Steenwijkerland > Dwarsgracht > Dwarsgracht > 8355CT
  Vrijstaande vakantievilla

  Deze Airbnb woning in Dwarsgracht in de gemeente Steenwijkerland is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Frits & Nel die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 108,00 euro.

  Steenwijkerland > Dwarsgracht > Dwarsgracht > 8355CP
  luxe moderne watervilla Intermezzo bij Giethoorn

  Deze boot in Dwarsgracht in de gemeente Steenwijkerland is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marja die sinds 1 april 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 119,00 euro.

  Steenwijkerland > Dwarsgracht > Dwarsgracht > 8355CP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dwarsgracht

  Instellen

  Meer nieuws in Dwarsgracht

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement