Airbnb kamers en woningen in de buurt Westhem

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Westhem.

Filter

Zaterdag 7 oktober 2017

Luxe Pollepleats suite

Dit Airbnb appartement in Westhem in Oosthem is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wiepkje die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 154,00 euro.

Súdwest-Fryslân > Oosthem > Westhem > 8616LB
50 shades of green !

Deze Airbnb woning in Westhem in Oosthem is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Lieke die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 97,00 euro.

Súdwest-Fryslân > Oosthem > Westhem > 8616LB
The sound of silence

Deze Airbnb woning in Westhem in Oosthem is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Lieke die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 71,00 euro.

Súdwest-Fryslân > Oosthem > Westhem > 8616LA

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westhem

Instellen

Buurten in Oosthem

Meer nieuws in Westhem

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement