Airbnb kamers en woningen in de gemeente Ten Boer

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Ten Boer.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Vrijstaand chalet, mooi uitzicht!

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen ten noorden van het Eemskanaal in West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Willeke die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Ten Boer > West > Thesinge > 9797PB

  Maandag 9 oktober 2017

  Kamer Amelie in Beleef het Noorden

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen ten noorden van het Eemskanaal in West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerande die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Ten Boer > West > Verspreide huizen ten noorden van het Eemskanaal > 9796TB
  Landelijk gelegen luxe vrijstaand appartement Amis

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Verspreide huizen ten noorden van het Eemskanaal in West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerande die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 143,00 euro.

  Ten Boer > West > Sint-Annen > 9796PA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ten Boer

  Instellen

  Wijken in Ten Boer

  Meer nieuws in Ten Boer

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement