Airbnb kamers en woningen in de wijk West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk West.

Filter

Dinsdag 10 oktober 2017

Vrijstaand chalet, mooi uitzicht!

Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen ten noorden van het Eemskanaal in West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Willeke die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

Ten Boer > West > Thesinge > 9797PB

Maandag 9 oktober 2017

Kamer Amelie in Beleef het Noorden

Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen ten noorden van het Eemskanaal in West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerande die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

Ten Boer > West > Verspreide huizen ten noorden van het Eemskanaal > 9796TB
Landelijk gelegen luxe vrijstaand appartement Amis

Deze Airbnb Bed & Breakfast in Verspreide huizen ten noorden van het Eemskanaal in West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerande die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 143,00 euro.

Ten Boer > West > Sint-Annen > 9796PA

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor West

Instellen

Meer nieuws in West

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement