Airbnb kamers en woningen in de wijk Hoorn

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Hoorn.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Groede 2

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Katja die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 56,00 euro.

  Terschelling » Hoorn » Verspreide huizen Hoorn-Zuid » 8897HZ
  Finistère - Finistère Quatre

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ruud die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 65,00 euro.

  Terschelling » Hoorn » Verspreide huizen Hoorn-Zuid » 8897HZ
  Bij een eilander in huis

  Deze Airbnb kamer in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Oene die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Terschelling » Hoorn » Verspreide huizen Hoorn-Zuid » 8895KS
  Waddeneiland Terschelling, Studio

  Deze Airbnb kamer in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marina die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Terschelling » Hoorn » Hoorn » 8896JP
  Pastorie Terschelling

  Deze Airbnb villa in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 10 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 10 bedden en heeft 4 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Willemijn & Flang die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 330,00 euro.

  Terschelling » Hoorn » Hoorn » 8896JV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoorn

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?