Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Midsland

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Midsland.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  4 p Chalet Ereprijs op Terschelling

  Deze chalet in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jack En Fettje die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 56,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HP
  Gezellige chalet met veel privacy op Terschelling

  Deze chalet in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jack En Fettje die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 72,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HP
  De Fazant Mooi ruim vrijstaand huis met open haard

  Deze Airbnb hut in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 8 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 7 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Nienke die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 155,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HR
  Comfortabel en gezellig huis in de duinen

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erna die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 111,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Noord » 8891HV
  @ Summer Home Terschelling

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 227,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Noord » 8891HV
  Vriendelijk FierFort Terschelling

  Deze chalet in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hilda die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 77,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HP
  Duinviooltje Midsland Terschelling

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heike die sinds 1 november 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 66,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HN
  Beachhouse Midsland

  Deze Airbnb hut in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Sonja die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 155,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HR
  5-pers. verblijf, Midsland

  Deze chalet in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Arnold die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 50,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HR
  Stoer, comfortabel vakantiehuis 2km vanaf Noordzee

  Deze chalet in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Franny die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 100,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HP
  Vakantiehuis de Stomer, Terschelling

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rob die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Midsland » 8891GB
  Ruim huis Insula, Midsland Terschelling

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeanne En Joost die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 91,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HR
  Tegen de natuur aan staat stacaravan Geertje

  Deze Airbnb hut in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carla die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 52,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Noord » 8894KS
  Vakantiehuisje Florizand, Design ingericht

  Deze chalet in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Renate die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 103,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HP
  Sterre: rustig gelegen appartement op Terschelling

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bertha die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8884HG

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Goedkope caravan centraal op Terschelling!

  Deze chalet in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jack En Fettje die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 31,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HP
  Fijne 4 pers. chalet op Terschelling, wees welkom!

  Deze chalet in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jack En Fettje die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 47,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HP
  Zonne: Vakantieappartement op Terschelling

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bertha die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8884HJ
  Uniek gelegen huis met veel privacy, Terschelling!

  Deze Airbnb bungalow in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jack En Fettje die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 61,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Verspreide huizen Midsland-Zuid » 8891HP
  Centrum Midsland

  Deze Airbnb kamer in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerard die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Terschelling » Midsland » Midsland » 8891GH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Midsland

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?