Airbnb kamers en woningen in de buurt Oosterend

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Oosterend.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Finistère - Finistère Deux

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ruud die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 65,00 euro.

  Terschelling > Oosterend > Oosterend > 8897HX
  Groede 1

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Katja die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 56,00 euro.

  Terschelling > Oosterend > Oosterend > 8897HX
  waddeneiland Terschelling zomerhuis

  Deze Airbnb hut in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 128,00 euro.

  Terschelling > Oosterend > Oosterend > 8897HX

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Huisje

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thomas die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Terschelling > Oosterend > Oosterend > 8897HX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oosterend

  Instellen

  Meer nieuws in Oosterend

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement