Finistère - Finistère Deux

Terschelling Oosterend, postcodegebied 8897HX

Finistère is een nieuwe boerderij gebouwd in de oude stijl. Het biedt 4 appartementen, elk geschikt voor 6 personen en 1 kind / 3 jaar. Het gebouw is gelegen in het rustige en kindvriendelijke dorp Oosterend aan de oostkant van Terschelling. Op 300 meter afstand ligt het Werelderfgoed (UNESCO) de Waddenzee. De appartementen liggen aan de badweg naar het Noordzeestrand. Het Europese natuurgebied Boschplaat ligt op 500 meter afstand. Dit gebied is tevens een Dark Sky park. Hier kunt u bij helder weer nog een groot deel van de Melkweg aanschouwen. Elk appartement heeft 3 slaapkamers met elk 2 boxsprings. In een van de slaapkamers is een babybed aanwezig. Op beide verdiepingen is een toilet aanwezig. De badkamer met bad en douche is gelegen op de bovenste verdieping. De woonkamer heeft een SMART tv met digitale kabel tv, NETFLIX en Blu-ray speler. De keuken is volledig ingericht. Elk appartement heeft een terras met tuinmeubilair. Er is een speeltuin met speeltoestellen en een voetbalveld met doel aanwezig. Het hele terrein is omheind. Vanaf uw terras kunt u toezicht houden op de speeltuin. Voor bepaalde perioden geldt enkel een verblijf per week. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Er zijn 4 appartementen beschikbaar, dus mocht het schema zeggen dat het bezet is. Kijk dan bij onze andere advertenties, Finistere un, deux, trois en quatre.

Aanvullende informatie Airbnb faciliteit

Dit Airbnb appartement in in de gemeente Terschelling is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ruud die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 65,00 euro.

Bekijk alle Airbnb kamers en woningen in Oosterend

Specificaties Airbnb faciliteit

Type Airbnb faciliteit
geheel appartement
Minimum verblijfsduur
De minimum verblijfsduur voor deze accommodatie va
Slaapkamer(s)
3 slaapkamers (7 bedden)
Badkamer(s)
1,5 badkamer
Prijs vanaf
€ 65
Huisregels
Niet roken Niet geschikt voor huisdieren Geen feestjes of evenementen Inchecktijd is na 15:00. Rekening houden met de anderen gasten. Wij hebben bijna alleen maar jonge gezinnen met kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Eigenaar van deze Airbnb faciliteit

Naam
Ruud
Lid sinds
1 februari 2017
Talen
Deutsch, English en Nederlands

Foto's van deze Airbnb locatie in Terschelling Oosterend.

Meer meldingen in deze omgeving

Marijke Bos beheer en meer
Nieuw bedrijf
September 2016
Oosterend 61A, 8897HX OOSTEREND

De onderneming Marijke Bos beheer en meer is gevestigd op Oosterend 61A te OOSTEREND en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Woning Oosterend 37 Oosterend (gem. Terschelling)
Binnenkijken bij
Woensdag 30 juli 2014
Oosterend 37, 8897HX Oosterend (gem. Terschelling)

Het adres van deze woning is Oosterend 37 te Oosterend (gem. Terschelling). Het pand heeft een oppervlakte van 125m² en een perceeloppervlakte van 690m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 439.000.

Oosterend 39, bouwen van een schuurtje
Bekendmaking
Donderdag 9 januari 2014
Oosterend 39, 8897HX Oosterend

Bouwen en wonen - Oosterend 39, bouwen van een schuurtje

Oosterend 39, het realiseren van een woning in boerderijgedeelte
Bekendmaking
Maandag 30 december 2013
Oosterend 39, 8897HX Oosterend

Bouwen en wonen - Oosterend 39, het realiseren van een woning in boerderijgedeelte

Zee en Wind
Nieuw bedrijf
April 2013
Oosterend 63, 8897HX Oosterend

De onderneming Zee en Wind is gevestigd op Oosterend 63 te Oosterend en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen; jeugdherbergen en vakantiekampen.

Zee en Wind B.V.
Nieuw bedrijf
April 2013
Oosterend 63, 8897HX Oosterend

De besloten vennootschap Zee en Wind B.V. is gevestigd op Oosterend 63 te Oosterend en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen; jeugdherbergen en vakantiekampen.

Amarins Geveke
Nieuw bedrijf
April 2013
Oosterend 61A, 8897HX Oosterend

De onderneming Amarins Geveke is gevestigd op Oosterend 61A te Oosterend en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen; jeugdherbergen en vakantiekampen.

Verhuurbedrijf Van der Meulen
Nieuw bedrijf
April 2013
Oosterend 35, 8897HX Oosterend

De onderneming Verhuurbedrijf Van der Meulen is gevestigd op Oosterend 35 te Oosterend en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen; jeugdherbergen en vakantiekampen.

De Heeren van der Schelling
Nieuw bedrijf
April 2013
Oosterend 43, 8897HX Oosterend

De onderneming De Heeren van der Schelling is gevestigd op Oosterend 43 te Oosterend en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

De Duinkant
Nieuw bedrijf
April 2013
Oosterend 65, 8897HX Oosterend

De onderneming De Duinkant is gevestigd op Oosterend 65 te Oosterend en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oosterend

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?