Airbnb kamers en woningen in de gemeente Texel

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Texel.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Holiday home De Krim in Texel

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lena - INTER CHALET die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 86,00 euro.

  Texel > Het Nieuwe Land > Verspreide huizen in de polders Eierland en Eendracht > 1795HB
  Tenthuisje Arcadia Texel

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Op Het Oude Land in Het Oude Land en duingebied is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marije die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 82,00 euro.

  Texel > Het Oude Land en duingebied > Verspreide huizen Op Het Oude Land > 1791LV

  Donderdag 12 oktober 2017

  Ruime bungalow in het hart van de Cocksdorp (nr10)

  Deze Airbnb bungalow in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 128,00 euro.

  Texel > Het Nieuwe Land > De Cocksdorp > 1795AH
  Gezinsbungalow hartje Cocksdorp (nr. 12)

  Deze Airbnb bungalow in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 155,00 euro.

  Texel > Het Nieuwe Land > De Cocksdorp > 1795AJ
  Landhuis Bouwlust

  Deze Airbnb villa in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 155,00 euro.

  Texel > Het Nieuwe Land > Verspreide huizen in de polders Eierland en Eendracht > 1795LK
  Prachtige bungalow in de Cocksdorp op Texel (nr 9)

  Deze Airbnb bungalow in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 128,00 euro.

  Texel > Het Nieuwe Land > Verspreide huizen in de polders Eierland en Eendracht > 1795LK
  Relaxed Texel, BnB de Moerbei Rubra

  Deze Airbnb kamer in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door BnB De Moerbei die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 114,00 euro.

  Texel > Het Nieuwe Land > De Cocksdorp > 1795AJ
  Ayurvedic Homestay Sukha Texel, kamer Tejas

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Op Het Oude Land in Het Oude Land en duingebied is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marielle die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Texel > Het Oude Land en duingebied > Verspreide huizen Op Het Oude Land > 1791LM
   Jutterstent op een Waddeneiland

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingrid die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Texel > Het Oude Land en duingebied > Verspreide huizen De Koog en het Duingebied > 1796MN
  Boshof 2 personen

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen De Koog en het Duingebied in Het Oude Land en duingebied is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans En Riet die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Texel > Het Oude Land en duingebied > Verspreide huizen De Koog en het Duingebied > 1791NJ
  Appartement gelegen bij het bos & strand 'Atelier'

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Julia die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Texel > Het Oude Land en duingebied > De Koog > 1796CG
  Appartement Zon

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karin die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 80,00 euro.

  Texel > Het Oude Land en duingebied > De Koog > 1796CH
  Ferienpark De Krim

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lena - INTER CHALET die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 80,00 euro.

  Texel > Het Nieuwe Land > Verspreide huizen in de polders Eierland en Eendracht > 1795HB
  Heerlijk genieten op Texel in de Cocksdorp

  Deze Airbnb bungalow in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 87,00 euro.

  Texel > Het Nieuwe Land > De Cocksdorp > 1795AD
  Ingerichte Jutterstent Texel

  Deze tent in in de gemeente Texel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingrid die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze tent is 82,00 euro.

  Texel > Het Oude Land en duingebied > Verspreide huizen De Koog en het Duingebied > 1796MN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Texel

  Instellen

  Meer nieuws in Texel

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement