Airbnb kamers en woningen in de buurt Koningsplein

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Koningsplein.

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Het Ketelhuis

  Deze Airbnb flat in Centrum in de gemeente Tilburg is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 102,00 euro.

  Tilburg > Binnenstad > Koningsplein > 5038WR
  Nice and cozy appt tilburg city center

  Dit Airbnb appartement in Oude Dijk in Oud-Zuid is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kim die sinds 1 november 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 85,00 euro.

  Tilburg > Binnenstad > Koningsplein > 5038VH
  Leuk appartement in het centrum van Tilburg

  Dit Airbnb appartement in Centrum in de gemeente Tilburg is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Miranda die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

  Tilburg > Binnenstad > Koningsplein > 5038WH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Koningsplein

  Instellen

  Buurten in Binnenstad

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement