Airbnb kamers en woningen in de buurt Quirijnstok West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Quirijnstok West.

  Donderdag 12 oktober 2017

  2 Slaapkamers met aparte zitkamer

  Deze Airbnb kamer in Quirijnstok in Noord is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maurits die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 69,00 euro.

  Tilburg > Quirijnstok > Quirijnstok West > 5012HA

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Slaapkamer met aparte zitkamer

  Deze Airbnb kamer in Quirijnstok in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maurits die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 42,00 euro.

  Tilburg > Quirijnstok > Quirijnstok West > 5012GD
  Hele grote, lichte zolderkamer

  Deze Airbnb kamer in Quirijnstok in Noord is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maurits die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 42,00 euro.

  Tilburg > Quirijnstok > Quirijnstok West > 5012GC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Quirijnstok West

  Instellen

  Buurten in Quirijnstok

  Meer nieuws in Quirijnstok West

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement