Airbnb kamers en woningen in de buurt Sint Anna Zuid

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Sint Anna Zuid.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Knusse, gezellige woning vlakbij centrum

  Deze Airbnb woning in Korvel in Oud-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Manon die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Tilburg > Sint Anna > Sint Anna Zuid > 5025KN

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Cosy studio city centre Tilburg

  Dit Airbnb appartement in Korvel in Oud-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Tilburg > Sint Anna > Sint Anna Zuid > 5025JD
  Gezellige, rustige privékamer dicht bij centrum

  Deze Airbnb kamer in Korvel in Oud-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Melanie die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 34,00 euro.

  Tilburg > Sint Anna > Sint Anna Zuid > 5025JZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sint Anna Zuid

  Instellen

  Buurten in Sint Anna

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement