Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Eelde

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Eelde.

  Maandag 9 oktober 2017

  appartment, long stay Min. period for rent 1 month

  Dit Airbnb appartement in Eelde in de gemeente Tynaarlo is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door H.M.Lansdorp die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 91,00 euro.

  Tynaarlo » Eelde » Eelde » 9761CK

  Zaterdag 7 oktober 2017

  B&B Sfeervol Voorhuis woonboerderij (1-4 p)

  Deze Airbnb kamer in Eelde in de gemeente Tynaarlo is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door José die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 60,00 euro.

  Tynaarlo » Eelde » Eelde » 9761VE

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?