Airbnb kamers en woningen in de wijk Binnenstad

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Binnenstad.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Room close to start Tour de France

  Deze Airbnb kamer in Bleekstraat en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mickey die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Bleekstraat en omgeving > 3511GZ
  Woonboot centrum Utrecht met gratis parkeerplek

  Deze boot in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marleen die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 119,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs > 3521AA
  Appartement langs Tour de France

  Dit Airbnb appartement in Hooch Boulandt in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wouter die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Hooch Boulandt > 3511MH
  Sfeervol nabij het centrum

  Dit Airbnb appartement in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marcel die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs > 3521AA
  Beautiful and modern apartment near the citycentre

  Dit Airbnb appartement in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carlijne die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs > 3521AB

  Donderdag 12 oktober 2017

  nice apartment in the city

  Dit Airbnb appartement in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marco die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs > 3511GB
  Heerlijke woonboot hartje Utrecht

  Deze Airbnb woning in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anneke die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 97,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs > 3521AA
  Dom Tower Apartment IV with balcony

  Dit Airbnb appartement in Domplein, Neude, Janskerkhof in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tijs die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 149,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Domplein, Neude, Janskerkhof > 3512AH

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Canal apartment in historic centre

  Dit Airbnb appartement in Springweg en omgeving Geertebuurt in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Steven die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Springweg en omgeving Geertebuurt > 3511NL
  Gezellig appartement hartje Utrecht met 2 fietsen

  Dit Airbnb appartement in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marian die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving > 3512CR
  Gezellig huis in hartje Utrecht

  Deze Airbnb woning in Lange Nieuwstraat en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Patricia die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Lange Nieuwstraat en omgeving > 3512PZ
  Quiet, garden view room and balcony

  Deze Airbnb kamer in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marinel die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving > 3512VV
  Appartment with Tour de France view

  Dit Airbnb appartement in Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marissa die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving > 3511LX
  Mooie en ruime woning in binnenstad Utrecht

  Dit herenhuis in Nobelstraat en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frederieke die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 155,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Nobelstraat en omgeving > 3512EE
  Stille kamer met terras in centrum

  Deze Airbnb kamer in Nobelstraat en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 102,00 euro.

  Utrecht > Binnenstad > Nobelstraat en omgeving > 3512ES

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Binnenstad

  Instellen

  Buurten in Binnenstad

  Meer nieuws in Binnenstad

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement