Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Parkwijk-Noord

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Parkwijk-Noord.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Large family home in Utrecht (30min from A'dam)

  Deze Airbnb woning in Parkwijk-Noord in Leidsche Rijn is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Leonard & Sandra die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 226,00 euro.

  Utrecht » Leidsche Rijn » Parkwijk-Noord » 3544VC
  Modern room with green view

  Deze Airbnb kamer in Parkwijk-Noord in Leidsche Rijn is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mark die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Utrecht » Leidsche Rijn » Parkwijk-Noord » 3544DA
  Family friendly, spacious, sunny

  Deze Airbnb woning in Parkwijk-Noord in Leidsche Rijn is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Iwona die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Utrecht » Leidsche Rijn » Parkwijk-Noord » 3544DN

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Room in green quit neigbourhoud

  Deze Airbnb kamer in Parkwijk-Noord in Leidsche Rijn is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martin die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 20,00 euro.

  Utrecht » Leidsche Rijn » Parkwijk-Noord » 3544VD
  Semi-studio with Breakfast & Bikes Incl.

  Deze Airbnb kamer in Parkwijk-Noord in Leidsche Rijn is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edward die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Utrecht » Leidsche Rijn » Parkwijk-Noord » 3544DZ
  Private room with double bed

  Deze Airbnb kamer in Parkwijk-Noord in Leidsche Rijn is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Rhodé die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 38,00 euro.

  Utrecht » Leidsche Rijn » Parkwijk-Noord » 3544VT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Parkwijk-Noord

  Instellen

  Buurten in Leidsche Rijn

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?