Airbnb kamers en woningen in de buurt Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Nijenoord, Hoogstraat en omgeving.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  De Schep, heerlijk appartement!

  Deze Airbnb woning in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 97,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552XP
  Leven als een kunstenaar in Utrecht's New York

  Dit Airbnb appartement in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Swk die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 114,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552XC
  Het kipstertje

  Dit Airbnb appartement in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552XR
  Leven als een kunstenaar in Utrecht's Catania

  Dit Airbnb appartement in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Swk die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 108,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552XC
  Renovated house close to centre

  Deze Airbnb woning in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Solveig die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 114,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552XW

  Donderdag 12 oktober 2017

  nearby center cozy Rivervieuw house

  Deze Airbnb woning in Zamenhofdreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Inez die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552XD
  Room in cosy typical dutch House

  Deze Airbnb kamer in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Birgit die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552XM

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Leven als een kunstenaar in Utrecht's Napels

  Dit Airbnb appartement in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Swk die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552XA
  'Het Schepje' relaxing room

  Deze Airbnb kamer in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 54,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552XS
  Beautiful and cosy room,  10 min to centre

  Deze Airbnb kamer in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 20,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552AP

  Donderdag 5 oktober 2017

  Stylish renovated apartment

  Dit Airbnb appartement in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thijs die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 84,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552AJ
  Cosy apartment in Utrecht

  Dit Airbnb appartement in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hanke die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3551XW
  Best Tour de France place!

  Deze Airbnb woning in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Linn die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 186,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552AG
  Lovely house near city centre, including bikes!

  Deze Airbnb woning in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Isabella die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 92,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3552AG
  Lovely apartment near city centre

  Dit Airbnb appartement in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door John die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Nijenoord, Hoogstraat en omgeving > 3551XW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

  Instellen

  Buurten in Noordwest

  Meer nieuws in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement