Airbnb kamers en woningen in de buurt Prins Bernhardplein en omgeving

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Prins Bernhardplein en omgeving.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Lovely 2-room apartment

  Dit Airbnb appartement in Prins Bernhardplein en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Menno die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 40,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Prins Bernhardplein en omgeving > 3555AJ

  Donderdag 12 oktober 2017

  Familie huis met geweldige tuin

  Deze Airbnb woning in Prins Bernhardplein en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Daniel die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 165,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Prins Bernhardplein en omgeving > 3555AE
  Family Home / gezinswoning

  Deze Airbnb woning in Prins Bernhardplein en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Guido die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 93,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Prins Bernhardplein en omgeving > 3555BB
  Relax and unwind in Utrecht

  Deze Airbnb woning in Prins Bernhardplein en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Renske die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 73,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Prins Bernhardplein en omgeving > 3555VD
  Huis tijdens de tour de france

  Deze Airbnb woning in Prins Bernhardplein en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gijs die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Prins Bernhardplein en omgeving > 3555VG
  Sfeervolle eengezinswoning met tuin

  Deze Airbnb woning in Prins Bernhardplein en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hannah die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 93,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Prins Bernhardplein en omgeving > 3555VM
  Comfortabel familie huis 150m2

  Deze Airbnb woning in Zuilen-Noord in Noordwest is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter & Marjoke die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 128,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Prins Bernhardplein en omgeving > 3555HK
  1p bedroom in Utrecht

  Deze Airbnb kamer in Prins Bernhardplein en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ger die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Prins Bernhardplein en omgeving > 3555AL
  Ruim licht huis (88m2) met grote stadstuin Utrecht

  Deze Airbnb woning in Prins Bernhardplein en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Loes die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Prins Bernhardplein en omgeving > 3555VP
  Sunny, light-filled apartment for 2

  Dit Airbnb appartement in Prins Bernhardplein en omgeving in Noordwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kate die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 37,00 euro.

  Utrecht > Noordwest > Prins Bernhardplein en omgeving > 3555VP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Prins Bernhardplein en omgeving

  Instellen

  Buurten in Noordwest

  Meer nieuws in Prins Bernhardplein en omgeving

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement