Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Oost.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Prachtig ruim huis aan de rand van Utrecht

  Deze Airbnb woning in Maarschalkerweerd en Mereveld in Oost is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Rozita die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Utrecht » Oost » Maarschalkerweerd en Mereveld » 3585LB
  Gezellig,licht appartement Utrecht

  Dit Airbnb appartement in Oudwijk in Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bea die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 73,00 euro.

  Utrecht » Oost » Oudwijk » 3581LE
  Kamer 30m2 tijdens tour de france!

  Deze Airbnb kamer in Watervogelbuurt in Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ella die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Utrecht » Oost » Watervogelbuurt » 3582EK
  Relaxt family house near center with sunny garden!

  Deze Airbnb woning in Abstede in Oost is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rianne die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 119,00 euro.

  Utrecht » Oost » Abstede » 3582CE
  Light&spacious house with a Fig-tree in the centre

  Dit Airbnb appartement in Watervogelbuurt in Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ricky die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Utrecht » Oost » Watervogelbuurt » 3582EK
  Small & cosy family home near park and city

  Deze Airbnb woning in Oudwijk in Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marijke die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 44,00 euro.

  Utrecht » Oost » Oudwijk » 3581WG
  kamer voor 3 t/m 5 juli (Tour de Fr

  Deze Airbnb kamer in Oudwijk in Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wouter die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Utrecht » Oost » Oudwijk » 3581LK
  Studio met keuken & badkamer.

  Dit Airbnb appartement in L. Napoleonplantsoen en omgeving in Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maaike die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Utrecht » Oost » L. Napoleonplantsoen en omgeving » 3582GS
  Lovely Appartment with Balcony

  Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt in Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jarno die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Utrecht » Oost » Schildersbuurt » 3583CV
  Cosy family apartment in centre!

  Dit Airbnb appartement in Rubenslaan en omgeving in Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thomas die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 108,00 euro.

  Utrecht » Oost » Rubenslaan en omgeving » 3582JB
  Complete house in Utrecht, city centre

  Deze Airbnb woning in Watervogelbuurt in Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefanie die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 73,00 euro.

  Utrecht » Oost » Watervogelbuurt » 3582SE
  Tour de France! Studentenkamer 16m

  Deze Airbnb kamer in Watervogelbuurt in Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jiska die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Utrecht » Oost » Watervogelbuurt » 3582EH
  Spacious and modern apartment in Utrecht

  Dit Airbnb appartement in Wilhelminapark en omgeving in Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Hylke die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Utrecht » Oost » Wilhelminapark en omgeving » 3583TW
  Kamer te huur in centrum van Utrecht

  Deze Airbnb kamer in Buiten Wittevrouwen in Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Bernard & Simone die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Utrecht » Oost » Buiten Wittevrouwen » 3581SE
  Lovely Room Centre, Tour de France

  Deze Airbnb kamer in Watervogelbuurt in Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tuï die sinds 1 oktober 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 65,00 euro.

  Utrecht » Oost » Watervogelbuurt » 3582AM
  Overnachtingen

  Deze Airbnb kamer in Watervogelbuurt in Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 45,00 euro.

  Utrecht » Oost » Watervogelbuurt » 3582CT

  Donderdag 12 oktober 2017

  2 rooms and a nice terrace! Near city centre

  Deze Airbnb kamer in Watervogelbuurt in Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anouk die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Utrecht » Oost » Watervogelbuurt » 3582TC
  Marmota's (59m²)

  Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt in Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Oliver die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 97,00 euro.

  Utrecht » Oost » Schildersbuurt » 3583BT
  Ruim huis met tuin, 5 minuten van het centrum

  Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt in Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 20 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frederique die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 37,00 euro.

  Utrecht » Oost » Schildersbuurt » 3583BW
  Luxury room close to Utrecht center

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt in Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annemiek&Wouter die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Utrecht » Oost » Schildersbuurt » 3583CW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oost

  Instellen

  Buurten in Oost

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?