Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Overvecht

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Overvecht.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Luxury and clean studio

  Dit Airbnb appartement in Vechtzoom-zuid in Overvecht is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Francisca die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Vechtzoom-zuid » 3563GE
  ?SUNNY AND SPACIOUS HOUSE WITH GARDEN + PARKING

  Deze Airbnb woning in Wolga- en Donaudreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Justus die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 73,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Wolga- en Donaudreef en omgeving » 3561TM
  Family home in Utrecht

  Deze Airbnb woning in Tigrisdreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Emilin die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Tigrisdreef en omgeving » 3564VX
  UITZICHT op de Tour de France

  Dit Airbnb appartement in Taag- en Rubicondreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michelle die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 464,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Taag- en Rubicondreef en omgeving » 3561VE
  Tour de France Utrecht

  Deze Airbnb kamer in Zamenhofdreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Luuk die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Zamenhofdreef en omgeving » 3562ST
  Nice and bright apartment close to Utrecht centre

  Dit Airbnb appartement in Taag- en Rubicondreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door H. die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Taag- en Rubicondreef en omgeving » 3561HC
  Tour de France solution

  Dit Airbnb appartement in Zamenhofdreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jorg die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 618,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Zamenhofdreef en omgeving » 3562JZ
  Big modern apartment

  Dit Airbnb appartement in Zambesidreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mikey die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Zambesidreef en omgeving » 3564BT
  appartment for rent during holliday

  Dit Airbnb appartement in Zambesidreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yves die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Zambesidreef en omgeving » 3564AM
  Nice spacious apartment Utrecht

  Dit Airbnb appartement in Zamenhofdreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Judy die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 268,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Zamenhofdreef en omgeving » 3562XP
  Nice flat, close to the Tour-route!

  Dit Airbnb appartement in Zamenhofdreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marije die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Zamenhofdreef en omgeving » 3562JG
  Apartment (living, bedroom, kitchen, bathroom)

  Dit Airbnb appartement in Taag- en Rubicondreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Taag- en Rubicondreef en omgeving » 3561HX
  Ruimte te huur Utrecht overvecht

  Deze Airbnb woning in Zambesidreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aniksha die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 73,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Zambesidreef en omgeving » 3564PE
  App. nabij station en uitvalswegen

  Dit Airbnb appartement in Neckardreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margrietha die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 123,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Neckardreef en omgeving » 3562AW
  licht ruim appartement met fietsen

  Dit Airbnb appartement in Taag- en Rubicondreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hanneke die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Taag- en Rubicondreef en omgeving » 3561VB
  Nice spacious apartment - 2 guests

  Dit Airbnb appartement in Neckardreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Neckardreef en omgeving » 3562BA
  Cosy Vintage Apartment with Free bikes

  Dit Airbnb appartement in Zamenhofdreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Romy die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Zamenhofdreef en omgeving » 3552TJ
  Tuinhuis met 2-persbed en badkamer

  Deze Airbnb kamer in Vechtzoom-noord, Klopvaart in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marcel En Monique die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Vechtzoom-noord, Klopvaart » 3563ME
  Jaren 30 huis aan de vecht, 10 min van centrum

  Deze Airbnb woning in Vechtzoom-zuid in Overvecht is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Loes die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Vechtzoom-zuid » 3563MD
  Beautiful apartment on a perfect location!

  Dit Airbnb appartement in Vechtzoom-zuid in Overvecht is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ruben die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 165,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Vechtzoom-zuid » 3563WN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Overvecht

  Instellen

  Buurten in Overvecht

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?