Airbnb kamers en woningen in de buurt Neckardreef en omgeving

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Neckardreef en omgeving.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  App. nabij station en uitvalswegen

  Dit Airbnb appartement in Neckardreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margrietha die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 123,00 euro.

  Utrecht > Overvecht > Neckardreef en omgeving > 3562AW
  Nice spacious apartment - 2 guests

  Dit Airbnb appartement in Neckardreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Utrecht > Overvecht > Neckardreef en omgeving > 3562BA

  Dinsdag 10 oktober 2017

  City view apartment close to downtown Utrecht

  Dit Airbnb appartement in Neckardreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 13 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Laura die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 42,00 euro.

  Utrecht > Overvecht > Neckardreef en omgeving > 3562AM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Neckardreef en omgeving

  Instellen

  Buurten in Overvecht

  Meer nieuws in Neckardreef en omgeving

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement