Airbnb kamers en woningen in de buurt Wolga- en Donaudreef en omgeving

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Wolga- en Donaudreef en omgeving.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  ?SUNNY AND SPACIOUS HOUSE WITH GARDEN + PARKING

  Deze Airbnb woning in Wolga- en Donaudreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Justus die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 73,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Wolga- en Donaudreef en omgeving » 3561TM

  Donderdag 12 oktober 2017

  Beautiful green apartment in Utrecht

  Dit Airbnb appartement in Wolga- en Donaudreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rosan die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Wolga- en Donaudreef en omgeving » 3561SV
  Appartement Utrecht Overvecht

  Dit Airbnb appartement in Wolga- en Donaudreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kirsten die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Wolga- en Donaudreef en omgeving » 3561CT
  Beautiful apartement, 10 minutes to city center

  Dit Airbnb appartement in Wolga- en Donaudreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marcia die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Wolga- en Donaudreef en omgeving » 3561CT

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Furnished Room IN Apartment-Utrecht

  Deze Airbnb kamer in Wolga- en Donaudreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Inamur die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Wolga- en Donaudreef en omgeving » 3561BA
  Spacious and Light Filled Apartment

  Dit Airbnb appartement in Wolga- en Donaudreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Harm die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 119,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Wolga- en Donaudreef en omgeving » 3561GE
  New build home nearby train station

  Deze Airbnb woning in Wolga- en Donaudreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Serhan die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 93,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Wolga- en Donaudreef en omgeving » 3561SB
  Sunny, modern, new room close to city incl.2 bikes

  Deze Airbnb kamer in Wolga- en Donaudreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Leonie die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Wolga- en Donaudreef en omgeving » 3561EL
  Private Room with Jacuzzi

  Deze Airbnb kamer in Wolga- en Donaudreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Sharina die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

  Utrecht » Overvecht » Wolga- en Donaudreef en omgeving » 3561TM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Wolga- en Donaudreef en omgeving

  Instellen

  Buurten in Overvecht

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?