Airbnb kamers en woningen in de buurt Zambesidreef en omgeving

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Zambesidreef en omgeving.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  appartment for rent during holliday

  Dit Airbnb appartement in Zambesidreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yves die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Utrecht > Overvecht > Zambesidreef en omgeving > 3564AM
  Big modern apartment

  Dit Airbnb appartement in Zambesidreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mikey die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Utrecht > Overvecht > Zambesidreef en omgeving > 3564BT
  Ruimte te huur Utrecht overvecht

  Deze Airbnb woning in Zambesidreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aniksha die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 73,00 euro.

  Utrecht > Overvecht > Zambesidreef en omgeving > 3564PE

  Donderdag 12 oktober 2017

  Gezellige en ruime kamer

  Deze Airbnb kamer in Zambesidreef en omgeving in Overvecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bernd die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Utrecht > Overvecht > Zambesidreef en omgeving > 3564CR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zambesidreef en omgeving

  Instellen

  Buurten in Overvecht

  Meer nieuws in Zambesidreef en omgeving

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement