Airbnb kamers en woningen in de buurt Bedrijvengebied Kanaleneiland

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Bedrijvengebied Kanaleneiland.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  2 kamer appartement in Utrecht!

  Dit Airbnb appartement in Bedrijvengebied Kanaleneiland in Zuidwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myrthe die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Utrecht > Zuidwest > Bedrijvengebied Kanaleneiland > 3526KP
  Fancy studio, 10min from Utrecht Central Station

  Deze Airbnb flat in Bedrijvengebied Kanaleneiland in Zuidwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Blanche die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 62,00 euro.

  Utrecht > Zuidwest > Bedrijvengebied Kanaleneiland > 3526KS

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cosy unique riverhouse 10 min from Dom tower

  Deze Airbnb kamer in Bedrijvengebied Kanaleneiland in Zuidwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pam die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Utrecht > Zuidwest > Bedrijvengebied Kanaleneiland > 3526LC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bedrijvengebied Kanaleneiland

  Instellen

  Buurten in Zuidwest

  Meer nieuws in Bedrijvengebied Kanaleneiland

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement