Airbnb kamers en woningen in de gemeente Valkenswaard

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Valkenswaard.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Mooie B&B kamer in een groene oase.

  Deze Airbnb kamer in Hoge Akkers in Valkenswaard is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annemieke die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 74,00 euro.

  Valkenswaard > Valkenswaard > Hoge Akkers > 5554NB
  Historische langgevel boerderij in Borkel & Schaft

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen Klein Borkel en Achterste Brug in Borkel en Schaft is geschikt voor maximaal 14 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 6 slaapkamers met 14 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Arthur die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 361,00 euro.

  Valkenswaard > Borkel en Schaft > Verspreide huizen Klein Borkel en Achterste Brug > 5556WB

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Goedkoop onderkomen in Valkenswaard

  Dit Airbnb appartement in Turfberg-Noord in Valkenswaard is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ad die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 31,00 euro.

  Valkenswaard > Valkenswaard > Turfberg-Noord > 5553CD
  Spacious villa with swimming pool!

  Deze Airbnb villa in Hoge Akkers in Valkenswaard is geschikt voor maximaal 10 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Michiel die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 258,00 euro.

  Valkenswaard > Valkenswaard > Hoge Akkers > 5554ER
  Mooie kamer in een groene oase.

  Deze Airbnb kamer in Centrum in Valkenswaard is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annemieke die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Valkenswaard > Valkenswaard > Centrum > 5554NC
  Near Eindhoven / Valkenswaard

  Deze Airbnb woning in Schepelweijen in Kloosterakkers en Dommelen is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Flavio die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 139,00 euro.

  Valkenswaard > Kloosterakkers en Dommelen > Schepelweijen > 5551PN
  Rijksmonument De Bunker uit WOII

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Het Gegraaf in Valkenswaard is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thijs die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 47,00 euro.

  Valkenswaard > Valkenswaard > Het Gegraaf > 5552RK
  Historic Farmhouse in Borkel & Schaft

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen Klein Borkel en Achterste Brug in Borkel en Schaft is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Arthur die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 113,00 euro.

  Valkenswaard > Borkel en Schaft > Verspreide huizen Klein Borkel en Achterste Brug > 5556WC
  Nice old factory near Eindhoven

  Dit Airbnb appartement in Geenhoven in Valkenswaard is geschikt voor maximaal 8 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Geerten die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Valkenswaard > Valkenswaard > Geenhoven > 5552JJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Valkenswaard

  Instellen

  Meer nieuws in Valkenswaard

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement