Airbnb kamers en woningen in de buurt Verspreide huizen Klein Borkel en Achterste Brug

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Verspreide huizen Klein Borkel en Achterste Brug.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Historische langgevel boerderij in Borkel & Schaft

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen Klein Borkel en Achterste Brug in Borkel en Schaft is geschikt voor maximaal 14 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 6 slaapkamers met 14 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Arthur die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 361,00 euro.

  Valkenswaard > Borkel en Schaft > Verspreide huizen Klein Borkel en Achterste Brug > 5556WB

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Historic Farmhouse in Borkel & Schaft

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen Klein Borkel en Achterste Brug in Borkel en Schaft is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Arthur die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 113,00 euro.

  Valkenswaard > Borkel en Schaft > Verspreide huizen Klein Borkel en Achterste Brug > 5556WC

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement