Airbnb kamers en woningen in de gemeente Veere

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Veere.

    Vrijdag 13 oktober 2017

    Heerlijke vakantiewoning vlakbij strand en dorp

    Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Vrouwenpolder in Vrouwenpolder is geschikt voor maximaal 5 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Josien die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

    Veere > Vrouwenpolder > Verspreide huizen Vrouwenpolder > 4354KK
    Boszicht 4 aan de Kust

    Dit Airbnb appartement in Randduin in Oostkapelle is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Boszicht die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 59,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Randduin > 4356JH
    Knus huisje 'De Heksenketel' vlakbij Veerse Meer

    Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Veere in Veere is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lydia die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 87,00 euro.

    Veere > Veere > Verspreide huizen Veere > 4351RT
    Boszicht 2 aan de Kust

    Dit Airbnb appartement in Randduin in Oostkapelle is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Boszicht die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Randduin > 4356JH
    Boszicht 3 aan de Kust

    Dit Airbnb appartement in Randduin in Oostkapelle is geschikt voor maximaal 5 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Boszicht die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 53,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Randduin > 4356HA
    B&B Oostkapelle aan Zee (1km) kamer Margriet

    Deze Airbnb kamer in Randduin in Oostkapelle is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paula die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Randduin > 4356JL
    Dolce Capella Bed & Breakfast

    Deze Airbnb kamer in Oostkapelle in de gemeente Veere is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dolce Capella Kamerverhuur, Wendy die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 87,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Oostkapelle > 4356AH
    Estrella

    Deze Airbnb kamer in Oostkapelle in de gemeente Veere is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dolce Capella Kamerverhuur, Wendy die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 73,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Oostkapelle > 4356BB
    Buitenchalet tot 6 personen

    Deze chalet in Verspreide huizen in het Zuiden in Oostkapelle is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gabriël die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 90,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Verspreide huizen in het Zuiden > 4356RH
    appartement zeester

    Dit Airbnb appartement in Oostkapelle in de gemeente Veere is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingrid die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Oostkapelle > 4356BE
    Dolce Capella Studio

    Dit Airbnb appartement in Oostkapelle in de gemeente Veere is geschikt voor maximaal 3 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dolce Capella Kamerverhuur, Wendy die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Oostkapelle > 4356BC
    Buitenchalet tot 6 personen

    Deze chalet in Verspreide huizen in het Zuiden in Oostkapelle is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gabriël die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 90,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Verspreide huizen in het Zuiden > 4356RH
    Buitenchalet tot 6 personen

    Deze chalet in Verspreide huizen in het Zuiden in Oostkapelle is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gabriël die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 117,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Verspreide huizen in het Zuiden > 4356RH

    Donderdag 12 oktober 2017

    Vlakbij strand nieuw luxe chalet voor 6 p. te huur

    Deze chalet in Verspreide huizen buiten recreatiegebied Koudekerke in Koudekerke is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lianne die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 81,00 euro.

    Veere > Koudekerke > Verspreide huizen buiten recreatiegebied Koudekerke > 4371RR
    Buitensuite de luxe (incl. ontbijt)

    Deze Airbnb Bed & Breakfast in Verspreide huizen in het Zuiden in Oostkapelle is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gabriël die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 103,00 euro.

    Veere > Oostkapelle > Verspreide huizen in het Zuiden > 4356RJ

    Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

    Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Veere

    Instellen

    Meer nieuws in Veere

    © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement