Airbnb kamers en woningen in de gemeente Veldhoven

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Veldhoven.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  3e Room: Airport, internship, ASML, HTC

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard in Oerle is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Monique - Bas - Wieteke die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

  Veldhoven > Oerle > Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard > 5508RJ
  Ruime kamer met eigen badkamer

  Deze Airbnb kamer in De Polders in Noordelijk Woongebied is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marjan die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Veldhoven > Noordelijk Woongebied > De Polders > 5509LM
  Mooie familiewoning bij het centrum

  Deze Airbnb woning in D'Ekker in Veldhoven is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Yannick die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Veldhoven > Veldhoven > D'Ekker > 5503XW
  Slaap plek dicht bij vliegveld en Apanta Academie

  Deze Airbnb kamer in De Polders in Noordelijk Woongebied is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Lesley die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Veldhoven > Noordelijk Woongebied > De Polders > 5509MT
  Quite and cozy bedroom close to Eindhoven Airport

  Deze Airbnb kamer in 't Look in Veldhoven is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Gohar die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Veldhoven > Veldhoven > 't Look > 5506GC
  Luxe chalet vlakbij Eindhoven

  Deze chalet in Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg in Veldhoven is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Team Witven die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 134,00 euro.

  Veldhoven > Veldhoven > Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg > 5504PZ
  Welkom in B&B de Molshoop!

  Dit Airbnb appartement in Veldhoven in de gemeente Veldhoven is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Veldhoven > Veldhoven > Veldhoven > 5504KB
  Zilst bleh Zilst

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Zeelst in Veldhoven is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marie-José die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 62,00 euro.

  Veldhoven > Veldhoven > Zeelst > 5502RE
  Heerlijk apartementje op het platteland!

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen Zittard in Oerle is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Femke die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 56,00 euro.

  Veldhoven > Oerle > Verspreide huizen Zittard > 5505JC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Veldhoven

  Instellen

  Meer nieuws in Veldhoven

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement