Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Veldhoven

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Veldhoven.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Mooie familiewoning bij het centrum

  Deze Airbnb woning in D'Ekker in Veldhoven is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Yannick die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Veldhoven » Veldhoven » D'Ekker » 5503XW
  Quite and cozy bedroom close to Eindhoven Airport

  Deze Airbnb kamer in 't Look in Veldhoven is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Gohar die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Veldhoven » Veldhoven » 't Look » 5506GC
  Luxe chalet vlakbij Eindhoven

  Deze chalet in Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg in Veldhoven is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Team Witven die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 134,00 euro.

  Veldhoven » Veldhoven » Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg » 5504PZ
  Welkom in B&B de Molshoop!

  Dit Airbnb appartement in Veldhoven in de gemeente Veldhoven is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Veldhoven » Veldhoven » Veldhoven » 5504KB
  Zilst bleh Zilst

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Zeelst in Veldhoven is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marie-José die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 62,00 euro.

  Veldhoven » Veldhoven » Zeelst » 5502RE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Veldhoven

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?