Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Spaarndammerpolder

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Spaarndammerpolder.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Houseboat near Amsterdam and beach

  Deze Airbnb woning in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joseph die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 281,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LL
  Chalet 108 /6p. Area Amsterdam/Max.€85 p night

  Deze chalet in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 87,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LK
  Holiday Rental 4 p. Area Amsterdam/Haarlem

  Deze chalet in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anuschka die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 86,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LK

  Donderdag 12 oktober 2017

  Nice Chalet A'dam/Haarlem/Beaches

  Deze chalet in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Miek die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 71,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LK

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Luxe chalet close to A'dam & beach

  Deze chalet in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Maaike die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 129,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LK
  Gipsy wagon at waterside, near Amsterdam, beach

  Deze Airbnb hut in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Iris die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 77,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LL
  Modern bungalow A'dam-Haarlem

  Deze Airbnb bungalow in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Miek die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 136,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LK
  Holiday Rental 6 p. Area Amsterdam

  Deze chalet in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anuschka die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 91,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LK
  Cabin in the green

  Deze Airbnb hut in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thomas die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 97,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LL
  Be my guest! With free dutch breakfast

  Deze Airbnb kamer in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ed die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 49,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LL
  Chalet omgeving Haarlem/Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edith die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LK
  Balistyle guesthouse in the forest near Amsterdam

  Dit pension in Zuid-Spaarndammerpolder in Spaarndammerpolder is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marcel die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit pension is 98,00 euro.

  Velsen » Spaarndammerpolder » Zuid-Spaarndammerpolder » 1981LH

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?