Airbnb kamers en woningen in de buurt Merselo

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Merselo.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Venray Vakantiehuisje Landelijk

  Deze Airbnb hut in Merselo in Overige kernen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Leonoor die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 83,00 euro.

  Venray > Merselo > Merselo > 5815CA
  Natuurlijk genieten aan de rand van het bos

  Dit Airbnb vakantiehuis in Merselo in Overige kernen is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefan die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 122,00 euro.

  Venray > Merselo > Merselo > 5815CW

  Maandag 9 oktober 2017

  Landelijk gelegen B&B, met prive tennisbaan

  Deze Airbnb kamer in Merselo in Overige kernen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Venray > Merselo > Merselo > 5815EA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Merselo

  Instellen

  Meer nieuws in Merselo

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement