Airbnb kamers en woningen in de wijk Oostrum

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Oostrum.

  Maandag 9 oktober 2017

  Gezellig Scandinavisch chalet op kleinschalig park

  Deze chalet in Oostrum in Overige kernen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 77,00 euro.

  Venray > Oostrum > Oostrum > 5807EK
  Luxe bungalow op kleinschalig park aan meertje

  Deze Airbnb bungalow in Oostrum in Overige kernen is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 113,00 euro.

  Venray > Oostrum > Oostrum > 5807EK
  Moderne en ruime bungalow met terras aan het water

  Deze Airbnb bungalow in Oostrum in Overige kernen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 98,00 euro.

  Venray > Oostrum > Oostrum > 5807EK
  Ruime woning in landelijke omgeving

  Deze Airbnb woning in Oostrum in Overige kernen is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jessica&Jos die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 91,00 euro.

  Venray > Oostrum > Oostrum > 5807AL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oostrum

  Instellen

  Meer nieuws in Oostrum

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement