Airbnb kamers en woningen in de buurt Oostrum

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Oostrum.

Filter Filter

Maandag 9 oktober 2017

Moderne en ruime bungalow met terras aan het water

Deze Airbnb bungalow in Oostrum in Overige kernen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 98,00 euro.

Luxe bungalow op kleinschalig park aan meertje

Deze Airbnb bungalow in Oostrum in Overige kernen is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 113,00 euro.

Gezellig Scandinavisch chalet op kleinschalig park

Deze chalet in Oostrum in Overige kernen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 77,00 euro.

Ruime woning in landelijke omgeving

Deze Airbnb woning in Oostrum in Overige kernen is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jessica&Jos die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 91,00 euro.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent