Airbnb kamers en woningen in de gemeente Weststellingwerf

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Weststellingwerf.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  B & B met 2 kamers woonboerderij.

  Deze Airbnb kamer in Nijeholtpade in Oldeholtpade is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Harriet die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 54,00 euro.

  Weststellingwerf > Oldeholtpade > Nijeholtpade > 8475CD
  Bed and Breakfast de Kruik - APPARTEMENT

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Blesdijke in Blesdijke is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cyriel die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Weststellingwerf > Blesdijke > Verspreide huizen Blesdijke > 8398ET
  Nijelinde, riante boerderij-loft

  Deze loft in Verspreide huizen Nijetrijne in Munnekeburen is geschikt voor maximaal 11 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 11 bedden en heeft 4 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingrid die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze loft is 412,00 euro.

  Weststellingwerf > Munnekeburen > Verspreide huizen Nijetrijne > 8481KH
  Wolvega the place to be

  Deze Airbnb kamer in Wolvega in de gemeente Weststellingwerf is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Harm die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Weststellingwerf > Wolvega > Wolvega > 8471ZP
  Rustig, modern, licht vakantiehuis

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen Nijetrijne in Munnekeburen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingrid die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 101,00 euro.

  Weststellingwerf > Munnekeburen > Verspreide huizen Nijetrijne > 8481KH
  Gerenoveerd, vrijstaand huisje met vrij uitzicht.

  Dit Airbnb vakantiehuis in Blesdijke in de gemeente Weststellingwerf is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacqueline die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 52,00 euro.

  Weststellingwerf > Blesdijke > Blesdijke > 8398GP
  Bed and Breakfast de Kruik - BUDGET ROOM

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Blesdijke in Blesdijke is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Cyriel die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Weststellingwerf > Blesdijke > Verspreide huizen Blesdijke > 8398ET
  Slaapkamer aangeboden

  Deze Airbnb kamer in Wolvega in de gemeente Weststellingwerf is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tjallie die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 28,00 euro.

  Weststellingwerf > Wolvega > Wolvega > 8471RG
  Unieke locatie near Amsterdam.

  Deze Airbnb kamer in Wolvega in de gemeente Weststellingwerf is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Harm die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Weststellingwerf > Wolvega > Wolvega > 8471ZP
  Aan de rand van Wolvega in rustige wijk

  Deze Airbnb kamer in Wolvega in de gemeente Weststellingwerf is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ria die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Weststellingwerf > Wolvega > Wolvega > 8471VT
  B&B Weerribben en LindeVallei

  Deze Airbnb kamer in Blesdijke in de gemeente Weststellingwerf is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ella die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Weststellingwerf > Blesdijke > Blesdijke > 8398GS
  Logeren in een knusse keet

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Oldetrijne in Helomavaart is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Will die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 77,00 euro.

  Weststellingwerf > Helomavaart > Oldetrijne > 8479HH
  B&B in Friesland, Netherlands

  Deze Airbnb kamer in Oldetrijne in Helomavaart is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Rene die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Weststellingwerf > Helomavaart > Oldetrijne > 8479HJ
  Our FABULOUS HOUSE in Spanga

  Deze Airbnb villa in Spanga in Scherpenzeel is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Irma die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 116,00 euro.

  Weststellingwerf > Scherpenzeel > Spanga > 8482KK
  Logeren in Friesland

  Deze Airbnb kamer in Oldelamer in Helomavaart is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 4 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door BenB Ruimzicht die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Weststellingwerf > Helomavaart > Oldelamer > 8486GE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Weststellingwerf

  Instellen

  Meer nieuws in Weststellingwerf

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement