Airbnb kamers en woningen in de buurt Oostvoorne

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Oostvoorne.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Great safaritent in Oostvoorne

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen in het Westen in Oostvoorne is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Linda die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 144,00 euro.

  Westvoorne > Oostvoorne > Oostvoorne > 3233KH

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Heerlijk licht en rustig appartement

  Dit Airbnb appartement in Oostvoorne in de gemeente Westvoorne is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Walter die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 97,00 euro.

  Westvoorne > Oostvoorne > Oostvoorne > 3233BK
  Private room with double bed in Oostvoorne

  Deze Airbnb kamer in Oostvoorne in de gemeente Westvoorne is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Shirby die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Westvoorne > Oostvoorne > Oostvoorne > 3233AV
  Mooie royale lichte zolder verdieping ,

  Deze Airbnb kamer in Oostvoorne in de gemeente Westvoorne is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tim die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Westvoorne > Oostvoorne > Oostvoorne > 3233DD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oostvoorne

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement