Airbnb kamers en woningen in de buurt Verspreide huizen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Verspreide huizen.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Rockanje!

  Deze chalet in Verspreide huizen in Rockanje is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirjam die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 57,00 euro.

  Westvoorne > Rockanje > Verspreide huizen > 3235CR
  B&B Bosch & duin Rockanje - 500m van het strand

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen in Rockanje is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sandor die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 77,00 euro.

  Westvoorne > Rockanje > Verspreide huizen > 3235CR

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Fijne privékamer met strandgevoel + eigen badkamer

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen in Rockanje is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Xandra die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Westvoorne > Rockanje > Verspreide huizen > 3235XB
  Rockanje aan zee, mooi landelijk voorne-putten

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen in Rockanje is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bepke die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 49,00 euro.

  Westvoorne > Rockanje > Verspreide huizen > 3235KT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen

  Instellen

  Meer nieuws in Verspreide huizen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement